tisdag 4 december 2012

Pasta med kyckling och blåmögelost


Receptet kommer härifrån. Vår variant, ett storkok:

4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 morötter
färsk broccoli
2 dl crème fraiche
3 dl matlagningsgrädde
1 vitlöksklyfta
sambal oelek
blåmögelost
färsk babyspenat
pasta

Skär kycklingfiléerna i bitar och stek i smör och olja, salta och peppra. Tillsätt gul lök skuren i båtar och låt löken steka med tills den blir mjuk. Lägg i broccoli i små buketter, morötter strimlade med potatisskalare och fräs lite till. Häll över crème fraiche och matlagningsgrädde. Smaka av med salt, peppar, en pressad vitlöksklyfta och sambal oelek. Smula ner blåmögelost i såsen och vänd ner färsk spenat. Servera med pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar